SertiLife VITAL 4 kg

Katso jälleenmyyjät »

Täysravinto senioreille

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

TÄYSRAVINTO KEVENTÄJILLE JA IÄKKÄÄMMILLE KOIRILLE

SertiLife Vital on tarkoitettu ikääntyneiden koirien täysravinnoksi. Matalamman energiapitoisuutensa vuoksi se soveltuu mainiosti myös vähemmän liikkuville tai herkästi ylimääräisiä kiloja kerääville koirille. SertiLife Vital sisältää hyvälaatuista suomalaista siipikarjan lihaa ja lähellä viljeltyä ohraa ja kauraa. Suoliston hyvinvoinnista huolehtii monipuoliset kuidut. Ravintokuidut ravitsevat suoliston tärkeää mikrobistoa ja ylläpitää ruoansulatuskanavan normaalia toimintaa. Kuidut auttavat pitämään koirasi kylläisenä, mikä on tärkeä osa normaalipainon ylläpidossa.

Nimensä mukaisesti Vital sisältää runsaasti elinvoimaisuutta tukevia ravintoaineita. Täysravinnon laadukkaat ja riittävät määrät kivennäis-, vitamiini- ja hivenaineita turvaavat koirasi ravitsemukselliset tarpeet. Hivenaineet ovat hyvin imeytyävässä orgaanisessa muodossa (täältä voit käydä lukemassa aiheesta lisää). Kala- ja kasviöljy, kananrasva sekä pellavarouhe tarjoavat välttämättömiä omega-3 ja -6 rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä muun muassa koirasi ihon, turkin ja nivelten hyvinvoinnille.

Laadukasta raaka-ainepohjaa on täydennetty L-karnitiinilla, joka osallistuu varastorasvan muuttamiseen energiaksi ja tukee sydänlihaksen hyvinvointia. Ruokaan on lisätty nivelravinteita – glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia. Lisätyt prebiootit (MOS) ravitsevat suoliston mikrobistoa.
SertiLife täysravinnot on valmistettu Suomessa, laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista. Ruoka ei sisällä lainkaan keinotekoisia makuaineita tai väriaineita. Valmistuksessa ei ole käytetty vehnää, soijaa, riisiä eikä maissia.

 

Sisältää nivelravinteet

Sisältää L-karnitiinia

Antibioottivapaasti kasvatettua kotimaista broileria

Myös kalaöljy on kotimaista

Orgaaniset, hyvin imeytyvät hivenaineet

Pakkaukset valmistetaan Suomessa

 

Saatavilla myös 10 kg pakkauksessa.

Valmistusaineet

Siipikarjajauho broilerista (24,5 %), kaura, ohra, kuorittu kaura, juurikasleike, kananrasva, lignoselluloosa, pellavarouhe, vitamiini-hivenaineseos, kalaöljy, kivennäisaineet, antioksidantit (tokoferoliseos), glukosamiini (500 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (250 mg/kg), Active-MOS Saccharomyces cerevisae, yucca schidigera-uute, karpalo

Ruokintaohje

Aloita täysravinnon käyttö totuttamalla koirasi hiljalleen uuteen ruokaan. Sekoita ensimmäisillä käyttökerroilla SertiLife aiemmin käyttämääsi ruokaan ja lisää annostus lopulliseen määrään muutaman päivän aikana.

Laskennalliset suuntaa antavat annosteluohjeet löydät säkistä.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 27 %
Raakarasva 8 %
Raakakuitu 4,8 %
Hehkutusjäännös 6,5 %
Omega-6 rasvahapot 2,1 %
Omega-3 rasvahapot 0,6 %
Kalsium 1,1 %
Fosfori 0,9 %
Natrium 2,0 g/kg
Magnesium 1,3 g/ kg
Muuntokelpoinen energia 1,4 MJ / 333 kcal

Ravitsemukselliset lisäaineet (/kg): A-vitamiini 15000 IU, D3-vitamiini 1500 IU, E-vitamiini 400 mg, B1-vitamiini 4 mg, B2-vitamiini 11 mg, Niasiini 30 mg, Kalsium-D-pantotenaatti 28 mg, B6-vitamiini 3 mg, Foolihappo 0,5 mg, B12-vitamiini 0,1 mg, Biotiini 1 mg, Tauriini 1000 mg, Koliini 750 mg, Rauta (kelaatti) 115 mg, Mangaani (kelaatti) 15 mg, Kupari (kelaatti) 15 mg, Sinkki (kelaatti) 120 mg, Jodi 1,5 mg, Org. Seleeni 0,2 mg, L-karnitiini 250 mg